TTV Gispen

Al meer dan 65 jaar tafeltennis en gezelligheid in Culemborg

Nieuws

Jaarlijkse barbecue op zaterdag 9 september

Het is bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ bij Gispen. Op zaterdag 9 september is het zover. De aanvang is om 18.30 uur en de kosten bedragen 10 euro per persoon.

Kom dus ook naar deze gezellige seizoensopening. Praat bij met je clubgenoten en geniet van een hapje en een drankje.


Max de Jong clubkampioen 2017

Het nieuwe jaar heeft Gispen al vroeg een primeur gebracht. Max de Jong won voor het eerst in zijn carrière de clubkampioenschappen voor de senioren. Jaren geleden lukte hem dat al bij de jeugd, maar nu pakte hij de titel na een spannende finale op het drukbezette openingstoernooi van het seizoen.

24 deelnemers deden een gooi naar de titel Clubkampioen 2017. Waar Ad Schnebeli en Mario Lenting hun poules wonnen in de B- en C-categorie, was het meervoudig clubkampioen Thomas Goldstein die samen met De Jong ongeslagen de finale van de A-poule bereikte. De toeschouwers kregen voor het eerst sinds jaren een spannende partij op hoog niveau voorgeschoteld, met her en der niet alleen lange, maar vooral spectaculaire rally's. Waar Goldstein tot twee keer toe een set voorsprong nam, was het De Jong die heel rustig bleef en de partij uiteindelijk met 4-2 naar zich toe trok.

Foto onder: Max in de finale tegen Thomas. Meer foto's vind je in ons Fotoalbum.