Al meer dan 65 jaar tafeltennis en gezelligheid in Culemborg

50+ Fit

Bettine Vriesekoop geeft clinic bij TTV Gispen

Bent u 50 jaar of ouder en zou u de fijne kneepjes van het tafeltennis willen leren van een meervoudig Europees kampioene? Dan biedt TTV Gispen u op vrijdag 7 september deze unieke mogelijkheid. Als ambassadeur van de Nederlandse tafeltennisbond komt Nederlands beste tafeltennisster aller tijden naar Culemborg om een select gezelschap te stimuleren te bewegen en plezier te hebben achter de tafel.

De clinic van Vriesekoop is van 13.00 tot 15.00 uur in de zaal van Gispen aan de Pinksterbloem in Culemborg (achter sporthal Interweij). Er is ruimte voor een maximaal aantal van 18 deelnemers. Bent u 50+ en wil u graag meedoen? Meldt u zich dan aan via e-mail. Dat kan aan 50plus@ttvgispen.nl Deelname aan de clinic is gratis. Alles wat u hoeft door te geven is uw naam en uw leeftijd.

Meer informatie over het project van Bettine Vriesekoop binnen de NTTB vindt u hier.

50+ Fit
De clinic is het startpunt van een nieuwe trainingsgroep van TTV Gispen: de 50+ Fit-groep. Deze trainingsgroep start op woensdag 12 september. Meer info over deze nieuwe trainingsgroep vindt u hieronder.

TTV Gispen start in september 2018 met nieuwe trainingsgroep

Op 12 september 2018 begint TTV Gispen met iets nieuws: 50+ Fit tafeltennis. Vanaf die datum kan een ieder van 50 jaar of ouder elke woensdag van 15 tot 16.30 uur werken aan zijn/haar fitheid.

Kosten?
Contributie bedraagt 100 euro per jaar voor 40 trainingen. Contributie wordt per kwartaal geïncasseerd. Iedereen mag eerst 3 gratis proeflessen volgen. In de zomermaanden juli en augustus wordt er geen training gegeven. 

Aanmelden?
Wij kunnen maximaal 20 deelnemers kwijt. Wil je zeker zijn dat je mee kan doen aan de proefles, neem dan van tevoren contact met ons op. Mail naar 50plus@ttvgispen.nl of bel met Ralph Vermeulen: 06-45114110.

Wat neem ik mee?
 
Tijdens de proeflessen zorgen wij voor tafeltennisbatjes. Neem sportschoenen mee en sportkleding of makkelijk zittende kleding. 

Pluspunten? 
- Fit worden en blijven 
- Gezelligheid: samen iets ondernemen 
- Op je eigen manier, tempo en niveau 
- Overdag sporten 
- Ontmoetingsplek: leeftijdsgenoten leren kennen 
- Persoonlijke aandacht 
- Iedere week sporten 
- Eigen accommodatie met kantine 
- Makkelijk bereikbaar: de tafeltennishal is gevestigd aan de Pinksterbloem, naast sporthal Interweij